Följ Börjedals Gård Hemsida Facebook Instagram

Börjedals Gård

Ridläger för barn och ungdomar. Även nybörjare. Etablerat 1988.

Välkommen till ridläger på Börjedals Gård som ligger vackert beläget ca 30 minuters bilfärd från Uppsala. Vår målsättning är att ge Dig en rolig vecka fylld med mycket ridning samt tid att pyssla om Din hästkompis och att Du gjort avsevärda framsteg i Din ridning när Du lämnar oss.

 

Lägerutbildningen
Vi har duktiga instruktörer med lång erfarenhet. Rideleverna indelas i grupper efter förkunskaper och dessa är aldrig större än att det finns möjlighet till individuell uppföljning och träning. Vi rider två pass om dagen, antingen dressyr eller hoppning på ridbanan, samt gör en uteritt i vacker natur. Vi lägger även stor vikt vid att lära eleven att på ett riktigt och säkert sätt, sköta sin ponny och utrustning.

Fritid
Vi leker många roliga lekar och anordnar tävlingar av alla de slag. På kvällen är Du välkommen till vår kiosk och sedan avslutar vi dagen med någon gemensam aktivitet.

 

Ponnyer
Alla våra ponnyer är lugna och stabila att rida och handskas med, men ändå pigga och trevliga. Varje elev får en passande ponny att rida och sköta under lägerveckan.

Boendet
Eleverna inkvarteras i förläggningsbyggnader med ljusa och trevliga rum. Duschar och WC finnes.

Måltider
Vi serverar god och nyttig mat som passar barnens smak. Måltiderna består av frukost, lunch, mellanmål och middag.

Avslutning
Vi har alltid en avslutning där barnen kan visa upp sin ponny och sina nyvunna kunskaper för familj och vänner.

Anmälan och betalning
Sätt in anmälningsavgiften 1000 kr på postgiro 296411-2 i samband med att du sänder in anmälningsblanketten. Resterande avgift är vi tacksamma om du sätter in senast en vecka före din ridlägervistelse. Du kan hämta din anmälningssedel på länken “anmälan” på SRR:s startsida, eller rekvirera den från oss. Efter vi mottagit din anmälan bekräftar vi detta genom att skicka utrustningslista och vägbeskrivning.

Helgläger fredag till söndag, ring för info. VÄL MÖTT I SOMMAR!

Uppgifter

Börjedals Gård

Adress:
Börjedals Gård 740 21 JÄRLÅSA

Telefon:
070-2986408

Mobil:
070-2986408

Fax:

E-post:
jan.rangevik@gmail.com

Hemsida:
http://www.borjedalsgard.se/

Arrangör:
JARA AB

Ridlägeransvarig:
Jan Rangevik