Följ Gunnorps Ridläger Hemsida

Gunnorps Ridläger

Gunnorps Gård ligger vackert på den östgötska landsbygden en mil sydväst om Linköping. Gunnorps Ridläger etablerades 1962, så vi har lång erfarenhet av att arrangera ridläger och vi är med i Svenska Ridlägerarrangörers Riksförbund.

 Ridläger ordnas för både barn, ungdom och vuxna. Från nybörjare till er som vill utvecklas till eller är tävlingsryttare. Vi har helpension med förläggning i gårdsbyggnader med 2-6 elever per rum. WC, dusch, matsal, TV och kiosk finns. Vi serverar god hemlagad mat. Frukost, lunch, middag och mellanmål ingår. Vi har välutbildade ponnyer av olika storlekar och raser samt halvblod. Hästar finns för olika kunskapsnivåer, från nybörjare till rutinerade ryttare. En häst per elev. Hästen har du som din egen under lägertiden. Det går också bra att ta med egen häst.

I trivsam miljö ger vi dig en god, praktisk och teoretisk, vidareutbildning oavsett vilken nivå du är på när du kommer till oss. Ridning ca tre timmar om dagen. Vi rider två pass per dag och växlar mellan lektions- och terrängridning, hoppning och dressyr, gymkhana och lekar till häst. Till och från hagen rider vi barbacka. Vi har två ridbanor och komplett hinderpark. Vi tar emot ca 20 elever per läger. Badresa anordnas. Lägerledare finns för lekar och andra aktiviteter

 

Våra instruktörer har bred utbildning och stor erfarenhet.

Vår strävan är att ge våra elever en god vidareutbildning efter varje elevs grundkunskaper och att du får en både rolig och lärorik tid tillsammans med oss, hästar och kamrater. 

Sommarläger
Ankomst:
kl. 15.00-16.30.
På avresedagen är det uppvisning av inlärda färdigheter kl. 11.00.
Hemresa: 12.00-13.00.
Tågresande elever hämtas/lämnas vid Linköpings central ca 14.00 efter överenskommelse.
Övriga läger är det ankomst kl. 11.00.

För mer information om Gunnorps Gård och våra ridverksamheter gå in på vår egen hemsida:
www.gunnorp.se eller ring 070 57 85081.

Välkommen!

Uppgifter

Gunnorps Ridläger

Adress:
Gunnorps Gård 590 51 VIKINGSTAD

Telefon:
070 5785081

Mobil:
070-5785081

Fax:

E-post:
gunnorp@outlook.com

Hemsida:
http://www.gunnorp.se

Arrangör:
Johan Bjärhusen

Ridlägeransvarig:
Johan Bjärhusen