Följ Finntorps Gård Hemsida Facebook

Finntorps Gård

Finntorps Gård finns utanför Flen utmed Yxtasjön. Gården har en lång ridlägerhistorik, här har det ordnats med ridläger sedan 1972. Vi är stolta att få föra traditionen vidare. Visste du att prinsessan Victoria samt OS-ryttaren Lisen Bratt har varit på ridläger här? Det är vi såklart lite extra malliga över.

Finntorps Gård ägs och drivs av Lisa Vrang, verksam på gården sedan 2012. Lisa tävlar idag aktivt i fälttävlan, hoppning och dressyr. Färska resultat från 2016 är individuell femte placering samt lagguld i Nordiska Mästerskapen i fälttävlan för seniorer.
Som ridläger deltagare hos oss på Finntorps Gård möts du alltid av en gemytlig stämning, fika uppdukat och trevlig personal som hälsar välkommen. Vår ambition är att erbjuda kvalitativ ridundervisning i en trivsam, välkomnande, välordnad miljö. Undervisning och ridning sker så mycket som möjligt utomhus.
Vi är måna om att hålla en hög säkerhetsnivå och våra hästar och ponnyer är omsorgsfullt utvalda för att passa in i vår verksamhet. Hästar och ponnyerna går i verksamheten övriga året och används både till trygga nybörjarlektioner och mer avancerade ryttare i dressyr och hoppspecial, där de även åker ut och tävlas.
Vi erbjuder olika alternativ - hos oss kan du delta i  träningsläger med både dressyr och hoppning, läger med tävlingsinriktning, familjeläger och ridweekends. Våra traditionella sommarläger är oftast söndag- lördag. Både träning, men också lek och glädje präglar våra läger, som ger en helhetsupplevelse för barn och ungdomar som gillar hästar, bad, lek och att träffa nya kompisar.
 
Läs mer om oss på vår hemsida www.finntorpsgard.se
 

Varmt välkomna till Finntorps gård!

Uppgifter

Finntorps Gård

Adress:
Finntorps Gård 642 91 FLEN

Telefon:
070-2224925

Mobil:

Fax:

E-post:
kontakt@finntorpsgard.se

Hemsida:
www.finntorpsgard.se

Arrangör:
Finntorps gård

Ridlägeransvarig:
Lisa Vrang